Internetes bankok

Online bankok egész sora ajánlja tényleg megbízható, gyors és könnyedén használható szolgáltatásait, amik segítségével játszva bonyolíthatjuk pénzügyeinket az Interneten keresztül.
Abban az esetben ha valakinek internetes pénzforrásai lesznek (vagy pókerezik, esetleg gyakran vásárol webshopokból) és épségben akarja tudni a bankkkártya és a bankszámla információit, akkor nem elhanyagolandó, hogy rendelkezzen egy vagy akár több netbanknál vezett fiókkal.
Az internetes bankok - közülük a legelterjedtebbek: PayPal, Neteller,Payza, Skrill - a náluk nyilvántartott fiókok és a normál lakossági bankszámlák / hitelkártyák között akadálymentes pénzforgalmat tudnak biztosítani, azonban maguk közt erre nem képesek.
A világ sokszínű, a kínált szolgáltatások különbözőek, mindennek, így az online pénztárcáknak van előnye és hátránya egyaránt: céges saját bankkártya hiánya, webshop elfogadóhely, drága költségek, deviza váltás opciója, stb.
Kézenfekvő megoldás az internetes bankok közötti megbízható átjárhatóság lenne. Példaként - internetes pénzkereset, póker, sportfogadás, játék révén - a Skrill számlán fekvő összeget PayPal számlára juttatni és a PayPal közreműködésével elkölteni - egy (akár külföldi) webshopban (e-bay) -, vagy ráfizetni egy póker weboldalra. Sokakkal előfordult már, hogy mindhiába volt az egyik számlán akár húszszor akkora pénz, ha egy ettől eltérőről kellett volna kifizetést kezdeményezni, vagy elkölteni.

 

Cikkajánló

 

EuroJackpot lottó nyerőszámok vásárlóCsapat online bolhapiac