Kuponok a hatékony spóroláshoz

A magyar vásárlók hozzávetőleg 2/3-a tudatosan keresi az akciós termékeket az üzletek polcain, 40 százalékuk pedig az akciós szóróanyagokat is alaposan átböngészi az előnyös ajánlatokért.
A vásárlási módszerek átalakultak. A felindulásból elkövetett nagybevásárlások részesedése csökkent, mindannyiantudatosabban költjük el a pénzt, és odafigyelünk az ár-érték viszonyra.
Az akciók vadászata közkedvelt tevékenység anyagi helyzettől, kortól vagy társadalmi besorolástól függetlenül.
Ezokból a kereskedelem szereplői kénytelenek a hűséges és az leendő ügyfeleket a legkülönfélébb engedményekkel, akciókkal, árkedvezményekkel, kuponokkal, mütyürökkel magukhoz csábítani.
Az ingyenes kuponok - legyenek azok a megszokott szórólap, vagy az online módon elérhetők - a nyugati országok után Magyarországon is egyre közkedveltebb formáját jelentik a takarékosságnak, már a mindennapos fogyasztási cikkek megvásárlásakor is.
Az ismert, magazinokban elrejtett ingyenes kuponokkal, esetleg kuponfüzetekkel ellenben a jövő az online (letölthető (és kinyomtatható)) kuponok előtt áll, melyek az Internet és a technika térnyerésével egyre könnyebben hozzáférhetőek, továbbá környezetbarátok, tudniillik csak azok nyomtatják ki, akik be is kívánják váltani.
Honlapunkon tájékoztató látható mind a hagyományos, mind a letölthető friss kuponokról, amelyek publikálása a közösség erejével is gyarapszik.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-09 10:45