Páros tánc tanítás

Kategória: salsa oktatás budapest, salsa tánciskola

Feltöltődést, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel salsa tánctanfolyamunkon budapesti helyszíneinken. A Salsa Con Timba Tánciskola Budapest legbarátságosabb salsa stúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa tanítás róla, hogy már maga a salsa tanulás is örömteli kikapcsolódás legyen.Profi tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti nehézségeken.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is megtanulhatsz salsa oktatás során. A rendkívül menő reggaetont, a játékos kubai rumbát vagy az elegáns sont és az összebújos bachatat is. Havonta salsa party. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a salsa tanulás nem is igazán nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai tánc oktatásunkra mi megtanítunk salsázni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a hölgyet, amelyiket csak akarod, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő nők és férfiak, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így létrehozza a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. A folytatást a salsacontimba salsa tanfolyam weboldalán találja. Tanfolyamainkon a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik tánctudásukat mesteri szintre akarják fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap oktatási anyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa Cluba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben rengeteg szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Egyedül vagy és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? A képzés teljesen az alapoktól indul. Semmilyen problémát nem jelent ha soha nem táncoltál előtte. Salsa oktatást szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Tánctanfolyam mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa klubb ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni salsázni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:01