Salsa oktatás

Kategóriák: salsa oktatás, salsa tanfolyam budapest, kezdő, salsacontimba.hu, tánctanfolyam

Feltöltődést, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel salsa tánctanfolyamunkon budapesti helyszíneinken. A Salsa Con Timba Tánciskola Budapest legbarátságosabb salsa stúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást nyújtja a salsa elsajátítására. A salsa oktatás róla, hogy már maga a tánctanítás is örömteli szórakozás legyen.Kiváló tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb táncokat is megtanulhatsz salsa tanfolyam során. A nagyon menő reggaetont, a játékos kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Havonta salsa buli. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is olyan nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Salsa tanfolyam, salsa tanfolyam: részletek ezen a weblapon. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kezdő tánc tanfolyamunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a hölgyet, amelyiket csak akarod, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kezdő salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő emberek, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így létrehozza a lehetőséget a létezés örömének folyamatos megtapasztalására. Tanfolyamainkon a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni. Oktatásunk során az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Tánciskolaa legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben számos szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Egyedül vagy és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? Az oktatás teljesen az alapoktól kezdődik. Semmilyen nezésséget nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa tanfolyamokat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Salsa oktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa Club ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül kellemes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:01