Salsa tánciskola

Címkék: salsa oktatás, salsa tanfolyam budapest, tánctanfolyam

Kikapcsolódást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel salsa tánctanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Tánciskola Budapest legbarátságosabb salsa klubja, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást nyújtja a salsa elsajátítására. A salsa a hobbink, a szerelmünk. Mi gondoskodunk róla, hogy már maga a salsa oktatás is örömteli szórakozás legyen.Profi tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb táncokat is elsajátíthatsz salsa tanulás során. A nagyon divatos reggaetont, a vagány kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Minden hónapban salsa party. Nyáron az év legnagyobb bulija a nyári salsa tánctábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is annyira nehéz, sokkal inkább a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai salsa oktatásunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak szeretnéd, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kezdő salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő lányok fiúk, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne. Napjainkban a salsa oktatás budapest, salsa oktatás nagyon keresett témakör.

Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Tanfolyamainkon a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni. Oktatásunk során az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek el kell sajátítania, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa Cluba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben rengeteg szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Egyedül vagy és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Lányok és fiúk egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? Tanfolyamaink teljesen az alapoktól indul. Semmilyen gondot nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa tanfolyamokat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott közösséghez, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Táncoktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa klubb ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:01