vásárlóCsapat online bolhapiac

Apróhirdetéseket feladni jó dolog, mert vagy olcsóbb vele az élet, vagy kiegészítő pénzhez jutunk, viszonylag kevés feláldozott idővel és munkával.
Tételezzük fel, hogy akad némi nem használt holmid. Jó tudni, hogy akad, aki fizetne ezekért a (használt) dolgaidért, esetleg szolgáltatásaidért, ellenkezőleg nézve szükséged lenne valami speciálisra, lehetőség szerint a hivatalos árnál kevesebbért. Érdeklődj másoknál, hátha akad nekik (felesleges)!
A eredményes hirdetésért azonban jó tudni, hogy hol és hogyan érdemes hirdetni.

El vagyunk látva apróhirdetési oldalakkal, a temérdek számú oldalon felbukkanó "reklám" pedig kifizetődő, tudniillik ha valami nem megy el az egyiken, elmegy a másikon, ha valamit nem lelünk meg meg itt, azt felleljük máshol, hasznos hirdetések esetében (is) több vasat tartani a tűzbe.
Emiatt hatékony lehet minden internetes hirdetési felületet - így a mienket is - kipróbálni, mert ki tudja, hogy szörfözőink közül kik akadnak éppen itt egymásra!
Tehát, ha eladó / kiadó autód, lakásod van, vagy nem használt tárgyaidat pénzzé tennéd vagy elcserélnéd, ajánld fel, reklámozd online, ingyen, regisztráció nélkül nálunk.

Ha nem lelted meg a számodra megfelelő apróhirdetést, adj fel egyet egy lépésben alig két pillanat alatt!

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-02 17:01