A költözés ismert gondjai és a megoldás: Teher Taxi

Költöztetés - gyors és olcsó költöztetés . Kiemelt témakör: bútorszállítás, költöztetés Budapesten, lomtalanítás Budapest, tehertaxi

Tehertaxi - Bútorszállításkor rendkívül lényeges, hogy milyen állapotban jutnak értékes bútoraink a régi helyéről az új helyére. Gyakran az ismerősöket kérik meg abban, hogy segítsenek a bútorszállításban. Ami azonban számos problémához vezet. Azzal kezdve, hogy a súlyos holmik szállítása nem is olyan egyszerű. A részleteket a Levi Kipakol Kft. tehertaxi honlapján olvashatja. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felteszi az autóra. Sajnos az ilyen amatőr megszokások során szoktak nagyon csúnyán kárt szenvedni a felszerelésünk. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Tehertaxi: Gyors segítség a költözőknek
Tehertaxi: Gyors segítség a költözőknek

Gyakran nem tudni, hogy milyen jó áron számláznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját.

Persze eddig én is az ismerőseimmel együtt rakodtunk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a súlyos szekrény belevág a tenyerembe. A korábbi utálatos tapasztalatok miatt legutóbb költöztető szakembereket hívtam. Villámgyorsan felmérték a házam, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Valójából az emberi vázizomzat nem ilyenféle súlyok cipelésére lett megalkotva. Nagy teher miatt csuklónk, gerincünk, csípőnk és térdünk szokatlan terhelést kap.

Mindemellett egy jártas költöztető csapat mindig erre készült felszerelést használ a nagy terhek költöztetéséhez. Például heveder vagy hám segítségével a terhet cipelő szakértő bútorszállítók gerincére egyenletes terhelés jut. Ők könnyedén szállítanak súlyos terheket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Kiemelt témakör: bútorszállítás, költöztetés Budapesten, lomtalanítás Budapest, tehertaxi

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-06-14 20:38