Műanyag ablak

Kategória: műanyag nyílászáró árak, műanyag nyílászáró akció, műanyag nyílászáró, nyílászáró gyártás, nyílászárók

Napjainkban a plasztikból épült ajtók és ablak keretek szerfölött közkeletűek lettek. Népszerűségük valószínűség szerint már a fából készült nyílókét is megelőzte , hála a kiemelkedően alacsonyabb költségüknek. A plasztik nyílók anyagukat tekintve poli(vinil-klorid) másnéven PVC , ami egy nagy szilárdságú készítmény. Ezek az nyílók minden esetben fém merevítéssel vannak felruházva. ezekhez csatlakoznak az ablak nyílók fém merevítései, amiknek a feladata megnövelni a .

A poli(vinil-kloridból) ismertebb nevén PVC-ből kialakított homlokzati ablakok manapság UV állóak egyáltalán nem kell aggódnunk elszíneződnek a napsütéstől. Eme homlokzati nyílászárók majdhogynem teljes mértékig gondozásmentesek, a sarokvasak olajozásán felül nem szükséges egyéb szerelést, ellentétben a fából készült változatokkal, amelyeket időnként át kell festeni és akár a eltorzulásra is hajlamosak. Hő megtartási tulajdonságukat az ablak tokban lévő rekeszek sokasága adja meg, adja ki. 

Mindenek előtt fontos hogy a nekünk tetsző nyílászárók precízen legyenek helyükön csak mert a helytelenül beszerelt nyílászárók nehezen záródhatnak, hűvösek, nem elégségesen zárhatják ki a hideget, ezáltal pedig megnövekedhet az otthonunk fűtésdíja . Ablakcsere, nyílászárók: folytatás profixig műanyag nyílászáró a weboldalon.

Forrás: profixig.hu, 2016-06-20 15:58