A költöztetés gyakori gondjai és a megoldás: Fuvarozás

A költözés ismert gondjai és a megoldás: Költöztetés Budapesten. Címkék: költözés, költöztetés, tehertaxi Budapest

Fuvarozás Budapest - Új helyre költözéskor nagyon meghatározó, hogy milyen körülmények között jutnak fontos dolgaink a régi lakásból az új helyére. Sokak a barátokat kérik meg abban, hogy segítsenek a költözésben. Ami szokás szerint számtalan gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz felszerelések mozgatása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Sajnos az ilyesmi amatőr megszokások során szoktak nagyon csúnyán megsérülni a felszerelésünk. Ma a zongoraszállítás, szállítmányozás meglehetősen keresett téma. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Tudjuk, hogy az emberi test nem ilyenféle súlyok mozgatására lett kreálva. Erős teher miatt kezünk, hátunk, derekunk és térdünk irreális terhelést kap. Azonban egy jól felszerelt bútorszállító cég mindig erre készült felszerelést alkalmaz a komoly terhek mozgatásához. Mondjuk heveder vagy hám használatával a a súlyt viselő szakértő bútorszállítók vázizomzatára egyenletes megterhelés jut. Stabilan szállítanak súlyos eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Sokan nem tudják, hogy miért olcsón dolgoznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Persze eddig én is az ismerőseimmel együtt költöztünk. Biztos ismerős, mennyire utálom, amikor a nehéz mosógép belevág a kezembe. A korábbi rossz tapasztalatok miatt inkább költöztető céget kerestem fel. Villámgyorsan megismerték a házam, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elszállítottak.

Címkék: költözés, költöztetés, tehertaxi Budapest

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-08-01 16:46