Kit válasszunk, ha Futárra van szükség?

Létezik nagyszerű futárszolgálat kis számú csomag küldéshez. Jókora gond, hogy a futárszolgálatok alacsony árakat a feladott csomagok darabszáma alapján adnak. Alacsony számú csomagküldés esetén elképesztően drága költség lesz a csomag küldés díja. Leküzdhető a baj egy remek futárszolgálat módszerrel

Legolcsóbb Futárszolgálat - A tömeges alkalmazás másik sajátossága, hogy olcsóbb díjakat lehet kialkudni. Ugye mindenkinek ismerős, ha egyetlen személygépjárművet akar venni, akkor nem sok engedményt kap. Csakhogy mi van akkor, ha összefogunk, és egyszerre ötven autóra adunk le rendelést? Egymást összetaposva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb árakkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A honlapukon bővebb tájékoztatást kaphat. Post Solutions Kft. GLS futárszolgálat weblapján találhatja a folytatást. Mindenkinek ajánlhatom.

Csomagfeladás, Futár szolgálat. Kit válasszunk, ha Postára van szükség?
Csomagfeladás, Futár szolgálat. Kit válasszunk, ha Postára van szükség?

Ma a csomagfeladás alapvető eleme, hogy háztól házig közvetítsék a küldeményt. Gyakorlatilag a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futár csenget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. A feladónak és a címzettnek egyaránt kényelmes, hiszen rengeteg időt és energiát lehet megspórolni a háztól-házig szállítással. A forró nyári napokon vagy a fagyos téli délutánokon nagyon hosszúra nyúlt sorbaállás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre megkönnyebbül, amikor sorra kerül. Ezzel szemben a háztól-házig szállítással könnyedén végezheti munkáját irodájában, mialatt a futár személyesen szállítja a csomagot.

A csomagfeladás ára egyre kedvezőbbé válik. Hála a modern logisztikai rendszereknek. Minél több ember használja az online csomagfeladást, annál könnyebb és hatékonyabb a csomagok szállítása. Gondolja végig, míg 10 évvel ezelőtt alig lehetett csomagküldő autót látni, ma már tucatjával találni az országban mindenhol. Emiatt leginkább másnapra a címzettnél van a küldemény.

Kiemelt témakör: futár, futár szolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-08-21 19:46