Lomtalanítás - gyors és hatékony bútorszállítás

Gyors költöztetés szuper tarifával. Sűrűn generál nyugtalanító körülményt, hogy a költöztetés után a díj nagyobb a megbeszéltnél. Ezt örökre elfelejtheti, ha ezt a költöztető céget választja

Tehertaxi - Bútorszállításkor rendkívül fontos, hogy milyen körülmények között kerülnek fontos bútoraink a korábbi helyéről az új otthonba. Sokak a barátokat kérik meg , hogy legyenek segítség a bútor szállításban. Ami szokás szerint gyakori bajhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz berendezések szállítása nem is olyan könnyű. Levi Kipakol Kft. költöztetés olcsón honlapján olvashatja a folytatást. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy ember megemeli, majd lecipeli és felrakja az autóra. Csakhogy az ilyesmi amatőr megszokások során szoktak igen rondán megsérülni az eszközeink. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Fuvarozás, Költöztetés olcsón: Tehertaxi - gyors és hatékony bútorszállítás a Fővárosban
Fuvarozás, Költöztetés olcsón: Tehertaxi - gyors és hatékony bútorszállítás a Fővárosban

Igazából az emberi vázizomzat nem ilyen súlyok mozgatására lett fejlődve. Erős teher miatt csuklónk, gerincünk, csípőnk és bokánk szokatlan terhelést kap. Mindemellett egy jól felszerelt költöztető csapat mindig erre specializálódott eszközöket használ a nagy bútorok mozgatásához. Mondjuk heveder vagy hám használatával a rakodó szakképzett emberek hátára egyenletes megterhelés jut. Ők könnyedén szállítanak súlyos eszközöket anélkül, hogy a berendezés épségét kockáztatják.

Gyakran nem tudni, hogy miért jó áron dolgoznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Korábban az ismerőseimmel együtt rakodtunk. Biztos ismerős, mennyire utáltam, amikor a súlyos szekrénysor belevág a tenyerembe. A régi utálatos megtapasztalások miatt inkább költöztető céget hívtam. Gyorsan felmérték a lakásom, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elszállítottak.

Kategóriák: lomtalanítás, költöztetés, fuvarozás, költöztetés Budapest, bútorszállítás, tehertaxi

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-08-21 14:59