Dhl Futár

Van egy kedvezményes árú futárszolgálat kis számú csomag küldéshez. Óriási nehézség, hogy a futárszolgálatok kedvező díjakat a feladott csomagok darabszáma alapján adnak. Kis számú csomagküldés esetében igazán drága lesz a házhozszállítás díja. Leküzdhető a baj egy modern felfogású futár szolgálat stratégiával

Csomag Feladás - Manapság a csomag feladás nélkülözhetetlen eleme, hogy ajtótól ajtóig kézbesítsék a küldeményt. Vagyis a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futár csenget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. A feladónak és a címzettnek egyaránt kényelmes, mert nagyon sok pénzt és energiát lehet megspórolni a háztól-házig kiszállítással. A tüzes nyári kánikulában vagy a hideg téli napokon nagyon hosszúra elnyúlt sorbaállás végtelennek tűnik. Végre-valahára fellélegezhet, amikor sorra kerül. Ezzel szemben a háztól-házig szállítással könnyedén végezheti munkáját cégében, mialatt a futár személyesen hozza a küldeményt.

A tömeges alkalmazás egyik jellemzője, hogy kedvezőbb árakat lehet kialkudni. Ugye mindenkinek ismerős, ha egyetlen autót akar venni, akkor nem sok engedményt kap. Ámde mi van akkor, ha összefogunk, és egyszerre ötven autóra adunk le megrendelést? Egymást letaposva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb árakkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A honlapukon részletesebb tájékoztatást kaphat. Futárszolgálat infók a bestposta.hu honlapján. Mindenkinek ajánlani tudom.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-11-17 20:51