Különleges online rádió

Van egy rendkívüli online rádió. A Lépés Rádió célja mindenekelőtt az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez. Közben az online rádióhallgatók számtalan kedvelt zenét halljanak

Internet rádió - Az online rádió csapatának kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege jobban megismerje sérült embertársát. Online rádió javaslatok ezen a weblapon. Meghatározó céljuk, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádió műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak.

Sajnos hazánkban még mindig sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban. Annak ellenére van ez így, hogy napjainkban már sok helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek életét.

Rendkívül döbbenetes, hogy az online rádióban 20 munkatárs gályázik önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2016-11-13 12:48