Tintapatron utántöltése

Nyomtasson Ön is tintasugaras HP, Canon nyomtatójával kevesebb, mint ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! Tintapatron vásárlás pénztárcabarát áron

HP 57 tintapatron feltöltése - Manapság már az irodai nyomtatók az életünknek ugyanúgy hétköznapi részét alkotják, mint más egyéb informatikai eszközök. A tintasugaras HP és Canon nyomtatók nyomtatópatronjai viszont elképesztően magas áron vásárolhatók meg. Nyomtatni muszáj, de korántsem mindegy, hogy mekkora áron veszünk tintapatront.

A tintapatron árak ma már a csillagokban vannak. Csak egy pár példa: egy HP 301-es fekete nyomtatópatron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes nyomtatópatron pedig majdnem 5000 Ft. A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a helyzet, egy fekete PG-40 tintapatron kb. Tintapatron cikkekért kattintson erre a weboldalra. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi HP és Canon tintapatronoknál is hasonló a helyzet: a festékpatronok megfizethetetlenül drágává váltak. Pedig nyomtatni muszáj. Mi lesz akkor a megoldás?

A méregdrága tintapatron dilemmájára nagyon sokféle megoldás született, a kiürült patronok felvásárlásától és újrahasznosításától kezdve a távol-keleti tintapatron-gyártók gyengébb minőségű, utángyártott tintapatronjaiig, de mind a mai napig a legcélszerűbb megoldást az jelenti, ha mi magunk saját kezűleg fel tudjuk tölteni a kifogyott patronjainkat.

Címkék: tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2016-11-29 17:36