Részecskeszűrő adalék

Régebbi autó vásárlása előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő regenerálja önmagát. Csakhogy ehhez intenzívebb fordulatszámon kell autózni huzamosabb ideig. Trükkök a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. A regenerálódás folyamata beindul, a részecskeszűrőben meglévő szennyeződés elég. Részecskeszűrő ötletek a reszecske-szuro.hu honlapján. A részecskeszűrő problémája jórészt 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez jórészt a gépkocsi használatbavételétől függ. Akik kiváltképp rövid utakon használják, gyorsabban szembesülnek a problémával.

Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a fordulatszámot. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő költségének töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a kocsi fogyasztása növekedett míg a teljesítménye jócskán lecsökkent.

A részecskeszűrő javítása rettentően drága kiadás. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő költsége több százezer forint. Rengeteg rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, hisz a helyrehozás díja nagyon drága.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-02-13 13:11