A zöld tea fontos fegyver a tumoros betegségek ellen folytatott harcban

Rendszeres testmozgással párosítva még kimagaslóbb a zöld tea testsúly csökkentő hatásai

Zöld tea - A zöld teában lévő vegyületek segítenek a fogyásban és az erek védelmében. Segíti a vércukorszint regulációját, cukorbetegeknek érdemes a fogyasztása. A teafogyasztók között az erek tágabbnak mutatkoznak, ami szabályosabb véráramlást biztosít. A zöld tea érvédő szerepköre évek óta ismert az orvostudományban.

A daganatos megbetegedés leküzdésében is segít. A zöld teában meglevő egyik molekula olyan folyamatokat aktivál, ami a beteg sejtek elhalásához vezet. Míg normális sejteket egészségesen hagyja. Nagyon sok kísérlet beszámolt arról, mennyire pozitív hatása van, ha zöld teát fogyasztunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedés kialakulásának kockázatát. A mindennapos zöld tea fogyasztás hatása sokak figyelmét felkeltette. Mert a zöld tea számottevő pozitív hatással bír.

A többség tudja, hogy a zöld tea számos antioxidáns molekulát tartalmaz. Vajon miért is kardinális egészségünk megóvása szempontjából? Az antioxidánsok testünk egyik elengedhetetlen alkotóelemei. Szervezetünk anyagcseréje során iszonyatosan reakcióképes szabad gyökök szabadulnak fel. Az orvostudomány jelenlegi véleménye szerint ezek a szabad gyökök főleg a rákos betegségért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A zöld teában lévő tömérdek antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. Zöld tea ötletek a tea.hu honlapján. A nagy reakcióképességű molekulák megkötésével a zöld tea fogyasztása jelentősen kíméli egészségünket.

Címkék: Zöld tea

Forrás: tea.hu, 2017-05-23 22:30