Nebbia fitness sportruházat.

 Nebbia. Minőségi  – divatos - színes!

Sportolók közreműködésével fejlesztve – nem csak sportolóknak.

Röviden ez a  Nebbia fitness sportruházat  rövid mottója szerintem.  Új darabokkal egészült ki kollekció.  Nebbia - Légy Merész! elnevezéssel kerültek ki a tervezőasztalról a forgalomba. Trendi szabás, merész szín és összeállítás.

Elsődleges szempont a kényelmes viselet. Nagyon kellemtlen tud lenni ha edzés közben a ruhával kell foglalkozni. Ismerős érzés amikor lecsúszik, bevág, esetleg majdhogynem kibuggyan? Nem fordúlt elő még egyszer sem? Akkor Te biztosan Nebbia sportruházat darabjait viseled! Nem véletlenül szeretik,használják, forgalmazzák neves ismert sportolók is.
Anyag kiválasztásánál fontos szempont volt a kényelem és funkcionalitás. A napi - heti megterhelő edzés közben és után hamar megszáradjon a ruha. Szempont, hogy lehetőleg minél hamarabb száraz legyen a bőröd is.
A divatos, egyedi szabás és az új színkombináció mind fontos ismertetője a Nebbia fitness sportruházatnak. Messziről felismerhető a szabás, szín (stílus). Ha ki akarsz tűnni a tömegből akkor ez jó választás számodra is.
Ha Nebbia ruhában jelensz meg az edzőteremben akkor mindenki odafigyel rád. 
A jó hír, hogy ezeket a ruhákat nem csak edzőteremben viselheted hanem az utcán vagy otthon szabadidődben is kényelmes kellemes viselet. Hosszútávon is megőrzi minőségét, tartós, kényelmes és divatos. Csak pár érv ami a jó választásod melett szól.
A Nebbia fitness ruhákban mindenki megtalálja a számára megfelelő fazont és méretet.

Légy szexi! Légy Merész!

Nézz szét a 
www.protein4u.hu/nebbia-noi-fitness-ruhazat  webshopban és keresd az új  NEBBIA – Légy Merész darabokat!

Forrás: protein4u.hu, 2017-05-16 11:42