Részecskeszűrő kiégetés

Használt jármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota

Részecskeszűrő - Rengeteg rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, tudniillik a korrigálás díja rettentően sok. A részecskeszűrő javítása nagyon magas költség. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő ára több százezer forint.

A működésképtelen részecskeszűrőt javítani vagy kiégetni kell. Előbbi rettentően drága költségű, amíg utóbbi olcsó trükk. Régi gépkocsi megvétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos számos alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le leszerelés nélkül.

A részecskeszűrő problémája legtöbbször 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez jórészben az autó használatától függő. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon látható adat. Akik kiváltképpen városban használják, gyorsabban szembesülnek a gonddal. A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. Csakhogy ehhez intenzívebb fordulatszámon kell vezetni több ideig. Autóalkatrész kereső részletezése ezen a honlapon. A regenerálódás menete elindul, a részecskeszűrőben lévő korom kiég.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-05-23 11:17