Sikeres internetes értékesítés: az igényes honlapkészítés fogásai

Honlapkészítés közben a cégvezetők rendszerint elfelejtik, hogy mi is az igazi cél. Maga a weboldal csupán egy eszköz a cég szolgáltatásának eredményes eladása érdekében

Honlapkészítés - A sikeres értékesítéshez fel kell kutatni a leendő vevőt és rá kell venni, hogy tekintsen a honlapra. Mert a leendő vevő a figyelmének éppen tíz százalékát használja. Ebben a modern korban az elektronikus értékesítés elengedhetetlen a sikerhez. A Honlapteszt honlapkészítés weblapján olvasható még több adat. Honlapkészítést emiatt nem ajánlott félvállról venni. Tudniillik az értékesítés egyik irdatlan baja, hogy nagyszámú reklámimpulzus éri a leendő fogyasztókat. Hatékony pozicionálással a honlapkészítés hírneve kétségbevonhatatlan.

Elengedhetetlen egy minőségi weblap. A honlap először egy érdekes címsorral felkelti a lehetséges vevő figyelmét. Mivelhogy felkeltette a címsor lehetséges fogyasztó figyelmét, tovább fogja böngészni a weblap tartalmát. A weblapon lehetőség van azonnali megrendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy mobilon keresztül. Az esemény-központú honlapkészítés változik komolyan jövedelmezővé. Honlapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy a vásárlók mennyi időt szentelnek a reklámszöveg érdekességének megállapítására. Ez roppant módon kevés. Mivel 1/4-ed másodperc alatt a leendő fogyasztó döntést hoz, hogy a weboldalon látottak hasznosak-e vagy sem.

Címkék: Honlapkészítés

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-07-30 11:36