Pamut paplan

Pamut huzatú paplan a naturális anyagok megszállottjainak

Ha nem csupán egy paplant kíván, hanem saját magára szabottan az igényeire kifejlesztett paplant, tökéletes helyen jár náluk. A zavartalan alvás kiemelkedő kelléke egy kíméletes paplan. Paplan kínálat között előforduló Billerbeck nagy gyártói tapasztalattal rendelkező márka képviselője.

Az Otthonkomfort weblap leglényegesebb küldetése, hogy kiváló paplanok széles kínálatával szerepeljenek a versenyen. Kedvező paplan árakkal minden ember részére. A látogatók mosolyogva távoznak és újfent visszatérnek hozzájuk.

Műszálas töltésű paplan nagy körben ismert. Mert a fejlesztés során felismerték a gyártó cégek, hogy a réteges poliészter szál remek hővezetési ismertetőjeggyel rendelkezik. Atkaálló, a test hőjét szélsebesen átveszi. Rendszerint alkalmazzák sportfelszerelésben is.

A paplan gyártás új találmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik meg. Amely koordinálja testünk hőjét. Az Otthonkomfort paplan honlapján látható még több ötlet. Dermesztő napokon meleg érzést ad, nyári kánikulában kellemes hűs érzést vált ki. A természetes összetételű paplan kedvelőire is gondoltak a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet befedő fedőanyagot színvonalas pamutból készítik. Testünk kizárólag természetes anyagokkal kapcsolódik.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-11-26 21:49