Puha paplan

Pamut borítású paplan a természetes alapanyagok szeretőinek

Megannyi kitételnek kell eleget tennie a töltetnek. Van kilencvenöt fokon mosható Paplan, mely magas higiéniai igényeknek megfelelő. A gyártók nagy figyelmet fordítanak a paplan fedőanyagának színvonalára, merthogy ez érintkezik bőrünkkel alvás folyamán. Az Otthonkomfort paplan weblapján látható több trükk.

Ha nem csak egy takarót akar, hanem önmagára szabottan az elvárásaira kifejlesztett paplant, a legjobb helyen jár náluk. Ágynemű kínálataink között meglévő Billerbeck jókora múlttal rendelkező márka képviselője. A harmónikus alvás elengedhetetlen eleme egy lágy paplan.

Műszálas töltésű paplan terjedelmes körben kedvelt. Tudniillik az innováció alatt tudatára ébredtek a gyártók, hogy az üreges poliészter szál kiemelkedő hővezetési attribútummal bír. Ellenáll a mosásnak, a test hőmérsékletét sürgősen átveszi. Gyakran használják túrafelszerelésekben is.

Gyapjú töltetű a fázósaknak. A gyapjú sajátossága, hogy kiemelkedően hőtartó. A test hőjét azonnal átveszi és megőrzi, az izzadságot elpárologtatja. Pamut huzatú paplan a természetes alapanyagok kedvelőinek.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2018-02-28 19:11