Mesekönyv amit imádnak a gyermekek

A felnövekvő csemetének hatalmas igénye akad arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a puritán humán kapcsolatokat, szimpatizáljon a vitézekkel és megismerje a rosszakarókat

A mesekönyv ideje soha nem évül el. A mesékre minduntalan igény van, mert mindenki eped a igézetre a borzongásra. A mesekönyv üzenete ugyanakkor meglehetősen előnyös és fontos a csemete gyarapodása nézőpontjából mert annak segítségével nő fantáziája, szókincse, a mese szereplőivel azonosulva átélhet másféle helyzeteket feloldhatja a benne felgyűlt feszültséget.

A mesekönyv üzenetét minimum olyan jól lehet grafikázni, akárcsak megírni magát a mesét. A Meséld mesekönyv weboldalán látható több tanács. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és nagyon jó érzelmi vénák kellenek, amelyekkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel. A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, bonyolult és életszerű karakterek segítségével a ifjoncok nem tudnák olyan egyszerűen megérteni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a extrém karakterek példáján.

Forrás: meseld.hu, 2018-04-19 17:41