Olcsó ágyneműhuzat

Családbarát ágyneműhuzat árak minden egyes látogató részére

Gyapjú ágyneműhuzat a fázósaknak. A gyapjú ismertetőjegye, hogy kiemelkedően hőtartó. Testünk hőmérsékletét sürgősen átveszi és elnyeli, az izzadságot magába zárja. Pamut borítású ágyneműhuzat a naturális alapanyagok rajongóinak.

Az ágyneműhuzat technológia új innovációja, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik fel. Mely befolyásolja a test hőjét. Ágyneműhuzat hírek az otthonkomfort.hu honlapján. Hideg napokon meleg érzetet nyújt, nyári forróságban finom hűs érzést eredményez. A természetes összetételű ágyneműhuzat rajongóira is figyelmet fordítottak a gyártók. A műszálgolyós töltetet borító fedőanyagot kitűnő pamutból készítik. Bőrünk csak naturális anyagokkal érintkezik. Az Otthonkomfort ágyneműhuzat weblapon látható tudásbázis.

Műszálas töltetű ágyneműhuzat hatalmas körben kedvelt. Hiszen a tesztelés során rájöttek a gyártó cégek, hogy a réteges poliészter szál páratlan hővezetési tulajdonságokkal rendelkezik. Ellenáll a mosásnak, a test hőjét szélsebesen átveszi. Rendszerint használják túrafelszerelésekben is.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2018-10-21 17:46