Gyapjú ágynemű rendelés - zöld ágyneműhuzat

Paplanhuzat 140x200: Pamut borítású ágynemű a naturális anyagok rajongóinak

Ágyneműhuzat webáruház: Ágynemű kínálat között előforduló Billerbeck terjedelmes tapasztalattal rendelkező márka képviselője. Ha nem csupán egy szeretne, hanem saját magára szabottan az igényeire kitalált , a megfelelő helyen jár náluk. A békés alvás mérvadó kelléke egy kíméletes ágynemű.

A természetes összetételű ágynemű kedvelőire is ügyeltek a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet befedő fedőanyagot kiváló minőségű pamutból alkotják. Testünk csak naturális anyagokkal érintkezik. Az ágynemű technológia új vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik fel. Mely szabályozza a test hőmérsékletét. Fagyos időben melegséges érzetet nyújt, nyári kánikulában kellemes hűvös érzetet eredményez.

A gyártók széles figyelmet szentelnek az ágynemű fedőanyagának színvonalára, mivelhogy ez érintkezik bőrünkkel alvás közben. Sok követelménynek kell eleget tennie a borítónak. Létezik kilencvenöt fokon főzhető Ágynemű, amely nagy egészségi igényeknek megfelelő. Adatok az Otthonkomfort ágynemű blogon.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-09-11 17:13