Részecskeszűrő, vonóhorog tisztító adalék

Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye drasztikusan romlott - partikelfilter tisztítás

Féltengely csukló Szűrőrészecske - Gondolhatunk a részecskeszűrő és az autóalkatrész eltömődésére, ha a gépjármű fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye igen romlott. Ha a részecskeszűrő lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg a tempót. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki az új részecskeszűrő díjának töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt.

Megannyian nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel gépkocsik részecskeszűrővel vannak szerelve. A részecskeszűrő feladata az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását. Egy jó részecskeszűrő a káros anyagok kilencven százalékát képes magába ejteni.

Megannyi rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mert az új vásárlás költsége rettentően drága. A részecskeszűrő cseréje rettentően magas költség. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon olvasható még több tanulmány. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő ára több százezer Ft.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-10-26 15:44