Mesekönyv, grafikus tervező amit imádnak a gyerkőcök

A felnövekvő gyereknek irdatlan szüksége van arra, hogy mesekönyv és a grafikus tanfolyam online olvasásával átlássa a szimpla humán összefüggéseket, szimpatizáljon a bajnokokkal és felismerje a rosszakarókat

Gyermekkönyvek olcsón: A mesekönyvben szereplő főhősök jellemébe bújva éli át a veszélyt, a megmenekülést, az jókedvet a szomorúságot, vív az igazságért, és nyeri el méltó jutalmát - vagy büntetését. Az aprókban így rögzülnek az erkölcsi tanulságok. A mesekönyv nem csak tanulságos, hanem komoly részben nevelnek is: az életről tanítanak, érzelmi kapaszkodókat adnak és segítik az egyediség fejlődését.

A mesekönyv (mese) bemutatása úgy készülnek minálunk, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi nekünk, amelyet akar a gyerekszobában látni grafikaként. Arra is van lehetőség, hogy rengeteg meséből egy kis képes mesekönyvet rendeljen személyre szabva a utód igényeinek megfelelően. A Meséld mesekönyv weblapon látható tanács. A mesekönyv történetéből ki lehet emelni részleteket, amelyeket aztán illusztrációként, vagy poszterként a gyermek viszontláthat. Ily módon a kedvelt fabulabeli példaképét, vagy mesebeli helyét többnyire láthatja.

Forrás: meseld.hu, 2019-12-14 18:13