Rendkívüli online rádió - online rádiók magyar

Rengeteg jól ismert zene egy különleges online rádióban

Most szól music fm - Fölöttébb dicséretes, hogy az online rádióban húsz kolléga gályázik önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint látó kollégáinak. Fontos feladata az ismert online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják feltárni képességeiket. A Lépés Rádió online rádió és a mi szólt a rádióban honlapon olvasható több részlet. Az online rádió csapatának lényegi, hogy a nép többi rétege jobban megismerje látássérült embertársát.

Ez idő tájt már sok helyen van érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom kellően megismerje a sérült egyének életét. Ebben partner a nem mindennapi online rádió. Sajnálatosan Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-12-24 12:33